Over mij

Ik kan mezelf het beste omschrijven als nieuwsgierig, enthousiast, positief en veelzijdig. Met ongeremde energie en volle verwondering sta ik dagelijks in het leven en doe alles wat ik doe met mijn eigen, kenmerkende overgave. Ik vind het fantastisch om me telkens weer te verdiepen en tegen de stroom in te gaan als dat nodig is.

Vanuit mijn interesse in mensen, verandermanagement en organisatie dynamieken ben ik ooit de opleiding ‘Personeel en Arbeid’ gestart. Na afronding van deze opleiding, heb nog vele trainingen en workshops gedaan die mij hebben gebracht waar ik nu sta. Door mijn nieuwsgierigheid en ervaringen kan ik mij goed verplaatsen in de ander. Ik hecht veel belang aan veiligheid, authentiek zijn en blijven, maar ook aan blijven dromen zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Ik ga voor het beste resultaat en dat bij mijzelf, mijn klanten en samenwerkingspartners naar boven halen doe ik van nature.

Luisteren en doorvragen in een gesprek zijn talenten die mij een waardevolle ondernemer maken. Ik ben te typeren als een mensenmens. Sensitief, rustig, empathisch en communicatief vaardig.

Ik ben verandermanager, trainer, (team)coach en trainingsacteur. 

Roos Koeman

Authenticiteit

Wat je ziet is wat je krijgt. Onder authentiek zijn valt voor mij betrouwbaar zijn, geloofwaardig, oorspronkelijk, origineel, realistisch, zuiver, puur en eerlijk. In alle situaties en met de juiste intentie.

Daadkracht

Doorpakken wanneer de situatie daarom vraagt, besluitvaardig zijn, energiek, doortastend tot de kern komen van het probleem of de situatie.

Mogelijkheden

Denken in mogelijkheden, het glas is halfvol. Ook als een situatie onmogelijk lijkt, er is altijd een oplossing.