Rennen en vliegen

Je innerlijke wereld, hoe gaat het daar op dit moment? Ben je aan het piekeren of kan je genieten van de rust die deze rare tijd met zich meebrengt?

Is er een strijd gaande in je hoofd? Tegen angsten die je al langer met je meedraagt. Angsten die alsmaar groter worden totdat je niet meer kan achterhalen waar die angst nou mee begonnen is.

Of ben je juist heel tevreden, zonder strijd, zonder angst of verdriet?

Ieder mens heeft zijn eigen demonen. Bagage in de vorm van een figuurlijke rugzak die steeds zwaarder kan worden. Dat kan, het hoeft niet. Al lijk je weinig grip te hebben op zaken die je overkomen, je bepaalt zelf hoe je hiermee omgaat. Ga je door de pijn heen en ben je uiteindelijk een ervaring rijker, leer je ervan of blijf je erin hangen? De keuze is aan jou.

Als coach ben ik geen therapeut. Wel ben ik een sensitief mens, intuïtief sterk en mede door mijn persoon en ervaringen, in staat te spiegelen, naast je te staan en als een instrument je te helpen in wat je kwijt wilt. Hetgeen wat jou verder gaat helpen.

Nu je even niet meer hoeven te rennen en vliegen kan je je innerlijke wereld beter horen. Luister naar wat er gehoord wil worden. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen, dat is het mooie.

Mocht je eens willen kennismaken, dat kan. Stuur me een berichtje.

Ik kijk uit naar onze (online) ontmoeting.

Plaats een reactie